Seksiturismi ei olekaan enään miesten yksinoikeus, myös naiset "viettävät lemmenlomia". Asiakas ryhmä on 40 - 60 vuotiaat naiset, joilla omat avut ei enään riitä seksin saamiseen kotimaassa. Naiset, jotka lännessä tuntevat tulevansa miesten taholta hyljeksityiksi sen tähden, että he ovat ’jotenkin läskejä ja vanhoja’, huomaavat, että Jamaikalla kaikki on toisin. Siellä miehet jahtaavat ja kosiskelevat heitä ja puhuvat heille suloisia asioita ja ’rakastavat’ heitä. Naiset huomaavat olevansa vielä kerran seksuaalisia objekteja")(lähde: www.city.fi/artikkeli/Seiv%E4smatkojen+Salaisuus/1338/) Ja näin nainen voi kotimaassaan säilyttää arvokkaan aseman, ei sukulaisille tarvitse kertoa ulkomaan matkan seikkailuista. "Loma- ajan mies ystävällä" riittää energiaa toteuttaa kaikki naisen toiveet ja vaikka useasti päivässä. Joka yhdyntä kerta tietää lisää rahaa, pohjimmiltaan se on pelkkää bisnestä. Jamaika, Afrikka, Karibia ja Kuuba ovat maita joihon matkustetaan "lemmenlomalle".
Meillä rikkailla länsimaisilla on mahdollisuus halutessamme matkustaa ulkomaille ja rahatukkuja heiluttaen hankkia itsellemme hyvän näköinen nuori ihminen, joka antaa meille romanttisia kokemuksia, rakkauden harhakuvia ja seksiä.
Miehet sopivat Thaimaassa tyttöystävänsä kanssa hinnan loman alkajaisiksi. Nais asiakkaat eivät kestä rahasta puhumista etukäteen, se pilaa romantiikan. Niinpä loman päätteeksi nainen lahjoittaa miehelle rahaa. Ja tällä rahalla mies elättää perheensä.


kuva: iltalehti